Think you’re a breakfast fanatic? See if you can correctly answer these 15 questions all about breakfast.

 

 

 

Image source

1.Which one of these cereals is the oldest?

a. Wheaties

b. Cheerios

c. Grape-Nuts

d. Corn Flakes

 

 

2. Which donut shop chain is headquartered in the Boston area?

a. Tim Hortons

b. Dunkin’ Donuts

c. Krispy Kreme

d. Shipley Do-Nuts

 

 

3. What is the most popular breakfast food among American adults?

a. French Toast

b. Cold cereal

c. Bagel and Cream Cheese

d. Eggs and toast

 

 

Image source

4. Which “bacon-like” is not a meatless bacon?

a. Fakon

b. Macon

c. Vacon

d. All three are meatless

 

 

5. Which cereal is known in the US as the ‘breakfast of champions’?

a. Wheaties

b. Oatmeal

c. Special K

d. Cheerios

 

 

Image source

6. What is this called?

a. Cake donut

b. Glazed donut

c. Crumb Donut

d. Old Fashioned donut

 

 

7. Which of these nations exports the largest amount of coffee beans?

a. Ethiopia

b. Brazil

c. Indonesia

d. Colombia

 

 

Image source

8. What percent of American adults have eaten cold pizza for breakfast?

a. 15 percent

b. 39 percent

c. 55 percent

d. 73 percent

 

 

Image source

9. What is Cap’n Crunch’s first name?

a. Hezekiah

b. Horatio

c. Harold

d. Harloo

 

 

10. Who is typically credited with introducing the doughnut to the world?

a. Americans

b. The Dutch

c. The French

d. Italians

 

 

Image source

11. What is the famous slogan for Kellogg’s Eggo Frozen Waffles?

a. “Gota get my Eggo!”

b. “Way to go Eggo!”

c. “Leggo get Eggo!”

d. “Leggo my Eggo!”

 

 

Image source

12. Which of the following is NOT currently a Kelloggs Pop Tarts flavor?

a. Key lime

b. Red Velvet

c. Confetti Cupcake

d. Jolly Rancher

 

 

Image source

13. What breakfast restaurant is the “Rooty Tooty Fresh ‘N’ Fruity” dish from?

a. Denny’s

b. Waffle House

c. IHOP

d. Original Pancake House

 

 

Click here for recipe

14. A true Eggs Benedict will have the egg prepared in which of these ways?

a. Scrambled

b. Over easy

c. Sunny side up

d. Poached

 

 

Image source

15.  Eggs, bacon, sausage, ham and American cheese served on a waffle bun, which restaurant serves the Big Waffle Stack?

a. Carl’s Jr.

b. Jack in the Box

c. McDonald’s

d. Wendy’s

 

Answers:

1. C

2. B

3. B

4. B

5. A

6. D

7. B

8. B

9. B

10. B

11. D

12. A

13. C

14. D

15. B

 


Contributed by Emma Guerena, Marketing Intern Steadfast Management